logo

Educadora Visual

 

Hola!

Sóc l’Alba Pifarré, vinc de la diplomatura d’Educació Social i de la llicenciatura de Comunicació Audiovisual i sempre he adoptat una visió multidisciplinària de les accions que he dut a terme, adaptant-me als nous temps i entenent també els passats. Per això, avui en dia em considero una Educadora Visual. L’educació social és una professió de caràcter pedagògic, generadora de contextos educatius i d’accions de mediació i formació. La comunicació audiovisual és tot aquell intercanvi de missatges entre persones a través d’un sistema tecnològic sonor i/o visual. Així doncs, podem dir que l’educació visual són totes aquelles accions de mediació i formació dels sistemes tecnològics sonors i visuals actuals encarats a ampliar les perspectives educatives, laborals, d’oci i participació social de les persones.

En definitiva, m’agrada ensenyar, explicar i ajudar a tot aquell qui ho necessita a la vegada que intento, a nivell personal, jugar a intercanviar missatges a través de les fotografies o els audiovisuals.

I així és com, innovant i descobrint dia rere dia recursos, capto amb imatges tot allò que m’envolta, ja siguin imatges en moviment o imatges fixes, imatges que recullen uns instants que a la llarga acaben convertint-se en records, i això és el que m’agrada: caçar moments i guardar-los per sempre més.

Si voleu conèixer una mica més el meu treball, no dubteu en donar un cop d’ull per la resta d’apartats de la pàgina: fotografia natural, videos de boda o els meus treballs i consells de fotografia al meu blog.

Gràcies per ser aquí!