logo

El vídeo de boda de la Montse i l’Aleix

Quan em plantejo un vídeo de boda, m’agrada pensar en una història, com si fos un documental que explica el per què d’aquell dia, el com s’hi ha arribat. No solament és fer un vídeo de boda bonic sinó anar més enllà i que el propi vídeo sigui un document que amb el pas dels anys sigui bonic reviure i recordar. Per a realitzar aquesta primera part de conèixer a les parelles tinc la sort de tenir al costat a Lorena Metaute. Pels qui no ho sapigueu la Lorena Metaute és periodista de família (podeu visitar la seva web www.lorenametaute.com per entendre millor el concepte)  i la veritat és que és una peça clau dels meus vídeos ja que a partir de la seva entrevista començo a elaborar aquell guió personalitzat que tan necessari és per a crear un vídeo natural i únic.

Dit tot això us presento el vídeo d’aquesta fantàstica parella. La Montse i l’Aleix tenen una banda sonora, un himne… Tot va començar quan l’Aleix li va dedicar des de dalt de l’escenari el “Knocking on heaven’s door” i des de llavors, aquesta cançó, els ha acompanyat en tots els moments importants de les seves vides. Com vaig gaudir escoltant-los i creant la seva història! Us deixo amb el seu vídeo complet. Espero que us agradi!

2 thoughts on “El vídeo de boda de la Montse i l’Aleix”

  1. Sóc taaan afortunada de tenir-te apropet!! Gràcies per creure en mi SEMPRE amb els ulls tancats. M’encanta poder aportar el meu granet de sorra en l’el-laboració d’un document històric familiar tan important com és el vídeo de boda. Per moltes Love stories juntes i anys de conèixer parelles boniques com són totes les que aposten per un vídeo Alba Pifarré. Amb la sensibilitat i les persones per davant.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *