logo

Alba & Felip, una boda amb ànima

vídeo boda Lleida

El dia que vaig conèixer al Felip em va dir que no estava segur de fer vídeo el dia de la seva boda, que era molt tímid i que li feia certa vergonya. De fet, tant l’Alba com el Felip són persones tímides, però tenien clar que volien conservar el record del seu dia en un vídeo documental i això va fer que no em calgués convèncer-los gaire, tenien clar que SÍ, que volien tenir un vídeo de boda diferent, natural, tal com eren ells.

Un cop enviat el qüestionari i haver anat, juntament amb la Lorena Metaute, a la seva torre a fer l’entrevista, les declaracions del Felip van ser genials. Cito textualment: “Veus, ara quan vinguis el dia de la boda ja no estaré nerviós, perquè et conec, sé com treballes i ja no m’espantaré quan vegi la càmera“. Em va encantar aquesta definició, no ho podia haver explicat millor! (No m’invento res, eh?! Ho tinc tot molt ben gravat!) M’agraden aquests moments previs abans del dia de la boda per crear aquesta complicitat i que després tot sigui molt més fàcil.

Això sí, el dia de la boda es respiraven nervis per tot arreu. El fort aire va fer que la cerimònia hagués de realitzar-se a l’interior, però això no va suposar cap impediment perquè fos un dels moments més bonics, amb el ritual de la sorra i la seva complicitat en tot moment. La fotografia anava a càrrec de la Cristina Martorell i la cerimònia i el banquet es van celebrar al Palau de Margalef. Tot de 10!

No hi ha res que m’agradi més que veure el resultat final d’una història en que la parella m’ho ha donat tot. Us deixo amb el seu vídeo complert!