logo

J&N. Una boda AMB ESTIL!

video boda Lleida

La Noemí i el Jaume són els protagonistes del nostre primer vídeo de boda de la temporada. Tots dos tenien molt clar que volien que la seva boda fos un reflex de com són ells: senzills, naturals, sense massa protocols… i així va ser com van convertir el seu enllaç en un altre dia de la seva vida, únic, màgic. Si hagués de dir un dels moments més entranyables de la seva boda diria el moment en què es van veure sols, vestits de nuvis per primer cop als porxos de la masia, en el seu First Look… emoció pura i dura!

La cerimònia i el banquet que es va celebrar a les instal·lacions de El Pla del Bosc, la fotografia de la mà de Fuits and Weddings i els detallets i la personalització de cada detall per part de Kuki kit van fer que la boda fos encara més seva.

Conèixer als nuvis en l’entrevista prèvia per part de Lorena Metaute va fer que el resultat dels seus vídeos sigui molt més personalitzat, únic i inimitable! Així doncs, us deixem amb el tráiler que resumeix el seu dia perquè pugueu veure que no ens inventem res! 😉