logo

Reportatge Bellypainting

bellypainting lleida

Els reportatges Bellypainting són un regal pel cos i la ment. Mentre la mare gaudeix del pessigolleig del pinzell, la Txus Montejano pinta allò que la família ha escollit i jo aprofito per fer fotografies del procés. És un moment per descansar, per parlar, per riure i per recordar.

Hi ha dibuixos per a tot i per a tothom, però us he de confessar que m’encanten els mandales, les seves formes queden tant bé en les panxes!

En aquesta sessió bellypainting vam estar observades per tot moment per la petita Mar, que a l’acabar va demanar si li la Txus li podia pintar un gran sol a la panxa a ella. I així va ser. <3

bellypainting lleidabellypainting lleidabellypainting lleida bellypainting lleida bellypainting lleida bellypainting lleidabellypainting lleida bellypainting lleida bellypainting lleida bellypainting lleida

COM FUNCIONA UN REPORTAGE BELLYPAINTING?

  1. Us poseu en contacte amb mi a través del formulari de contacte o del número de telèfon (669217097)
  2. Em plantegeu la vostra idea i em dieu la vostra disponibilitat per a venir a l’estudi a fer la sessió. A partir de la setmana 33 és un bon moment per a fer-ho, però si és abans tampoc passa res, el bonic és que hi hagi una bona panxeta.
  3. Parlo amb la pintora i us proposem un dia i una hora. Si us va bé, perfecte! Sinó en buscarem una altra fins que trobem el moment que ens vagi bé a tots.
  4. El dia de la sessió veniu a l’estudi que està a Torrefarrera (Lleida) i comencem amb el bellypainting. I riem i parlem i ens ho passem bé.
  5. Un cop la Txus ha acabat amb el dibuix fem un minireportatge de fotos perquè pugueu conservar el record per sempre més amb bona qualitat.  A les fotografies no solament hi pot sortir la panxa pintada, sinó també la parella, els germans grans… l’important és que el moment quedi fotografiat per sempre.