logo

Reportatge newborn a domicili. OLAU

sessió newborn a domicili

Els reportatges de recent nascut es realitzen normalment dins dels primers quinze dies de vida del nadó. Els primers dies són uns dies d’adaptació, tan pel petit, com per la mare i el pare (i germans si n’hi ha) i pot ser que no es tingui gaires ganes de sortir de casa per anar a un estudi fotogràfic a fer el reportatge.

Realitzar fotografies d’aquests primers dies és molt bonic i és un record que amb el temps tindrà molt valor, per això també oferim les sessions newborn a domicili, perquè si es té ganes de fer fotografies, es puguin fer en gairebé totes les circumstàncies.

A l’Olau i la seva família la conec arrel d’un vídeo de boda (una boda a Tiurana preciosa!) i em fa molta il·lusió veure les famílies com creixen. El reportatge de l’Olau va ser a domicili i ens va regalar un matí tranquil, amb poca son, però amb una calma infinita.. i és que això també ho tenen les sessions a domicili, la calma es respira en l’ambient!

Fa uns dies als Stories d’Instagram preguntava quins dirieu que són els avantatges (o bé inconvenients) de fer les sessions de recent nascut a domicili i van sortir coses molt interessants! Si en teniu algun més també podeu deixar un missatge en aquest post. Més endavant faré un recull i una entrada al blog a consciència.

 

sessió newborn a domicili newborn0002 newborn0001 newborn0003 newborn0004 newborn0005 newborn0006sessió newborn a domicili sessió newborn a domicili sessió newborn a domicili sessió newborn a domicilinewborn0007 newborn0008

Moltes gràcies família per deixar-me formar part dels vostres records!

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /usr/home/albapifarre.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /usr/home/albapifarre.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(648): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/usr/home/albap...', 'saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /usr/home/albapifarre.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30