logo

VANESSA & DAVID. Una boda autèntica.

A la Vanessa i al David els defineix la paraula AUTÈNTICS, és així… són així. Els vaig conèixer abans de que naixés el Leo i poc a poc i anant-los coneixent he pogut crear el seu univers en forma de vídeo. De vídeos en general (mireu si voleu el seu vídeo d’agraïment que mostra també la seva esència) , però sobretot de vídeo de boda.

Un “et vols casar amb mi?” a París una mica frustat i uns anys després una aposta molt arriscada… i és que si alguna cosa els hi agrada a aquesta parella és viure la vida al màxim i gaudir-la en tot moment. I així va ser, com entre el desig i l’aposta, va arribar el Leo… i la boda.

Que sigueu molt i molt feliços!

 

 

 

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /usr/home/albapifarre.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /usr/home/albapifarre.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(648): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/usr/home/albap...', 'saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /usr/home/albapifarre.com/web/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30