logo

Sobre mi


Hola!

Sóc l’Alba Pifarré, vinc de la diplomatura d’Educació Social i de la llicenciatura de Comunicació Audiovisual i sempre he adoptat una visió multidisciplinària de les accions que he dut a terme, adaptant-me als nous temps i entenent també els passats. Per això, avui en dia em considero una Educadora Visual. L’educació social és una professió de caràcter pedagògic, generadora de contextos educatius i d’accions de mediació i formació. La comunicació audiovisual és tot aquell intercanvi de missatges entre persones a través d’un sistema tecnològic sonor i/o visual. Així doncs, podem dir que l’educació visual són totes aquelles accions de mediació i formació dels sistemes tecnològics sonors i visuals actuals encarats a ampliar les perspectives educatives, laborals, d’oci i participació social de les persones.

En definitiva, m’agrada ensenyar, explicar i ajudar a tot aquell qui ho necessita a la vegada que intento, a nivell personal, jugar a intercanviar missatges a través de les fotografies o els audiovisuals.

I així és com, innovant i descobrint dia rere dia recursos, capto amb imatges tot allò que m’envolta, ja siguin imatges en moviment o imatges fixes, imatges que recullen uns instants que a la llarga acaben convertint-se en records, i això és el que m’agrada: caçar moments i guardar-los per sempre més.

Si voleu conèixer una mica més el meu treball, no dubteu en donar un cop d’ull per la resta d’apartats de la pàgina.

Gràcies per ser aquí!