logo

Oscar & Ioana, la seva boda en un vídeo

El vídeo de boda és un vídeo molt personal, que ha d’incloure allò que a la parella fa feliç, el que els representa, el que els fa ser tal com són i això és el que intentem transmetre en cada vídeo que entreguem.

A vegades quan conec a una parella ja sé d’entrada que tindran un vídeo especial, diferent, molt seu. I és que l’Òscar i la Ioana des del primer moment que em van captivar. L’Òscar em va explicar que li va demanar per casar-se a la Ioana en un viatge a Romania, al costat dels seus avis i en romanès… I el meu cap ja anava visualitzant un vídeo on aquesta història tingués un paper especial. No hi ha res més bonic que demostrar l’amor en aquests petits actes i és que viure lluny de la teva família no ha de ser fàcil i l’Òscar va pensar que ja que no poden compartir la resta de la seva vida amb la seva néta, almenys aquest moment sí que el poguessin compartir. I així va anar… avis plorant, néta nerviosa i tots emocionats.

Ells sempre havien somiat casar-se al maig ja que era un mes molt significatiu, però l’amor cap als seus avis va fer  que renunciessin a la primavera per casar-se a finals d’octubre per tal que ells hi fossin sí o sí. <3  La cerimònia es va celebrar a l’església de Guissona i el convit a ca n’Alzina, a Rubió. La boda de l’Òscar i la Ioana va ser una d’aquelles bodes en què no t’esperes res, tot va succeint i tu estàs allà per enregistrar-ho tot o gairebé tot.

Per acabar es van preparar un ball nupcial de pel·lícula i la festa va estar plena de sorpreses. Ni un moment per avorrir-se!

video boda lleida

 

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *